ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Γιατί έφυγε (και) ο Σωτήρης Καψώχας από τον όμιλο Χατζηνικολάου

Αποχωρήσεων συνέχεια στο Real Group

Aποχώρησε από τον μιντιακό όμιλο του Νίκου Χατζηνικολάου ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας. Το επί χρόνια στέλεχος του Real Group, προϊστάμενος του οικονομικού και εκ των εμπίστων της επιχείρησης, αποχώρησε μετά από 9 χρόνια στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο του ομίλου. Την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σωτήρης Καψώχας στο fb γράφοντας χαρακτηριστικά:
"Η επαγγελματική μου σχέση με τον όμιλο Χατζηνικολάου, τελείωσε οριστικά, αποχωρώντας μετά από 9 χρόνια δημιουργικής πορείας. Δεν θα ήθελα να κάνω απολογισμό της συνεργασίας αυτής, ούτε να αποδώσω ευθύνες. Απλά..
κρατώ τις καλές στιγμές και πετώ τις όποιες άσχημες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες της επιχείρησης. Με καθαρό μυαλό, σταθερή ματιά και πάνω απ΄όλα με πίστη στις αρχές μου, ατενίζω με αισιοδοξία το μέλλον. Νέες πτήσεις έρχονται...και παρά το ζοφερό κλίμα δεν πρόκειται να αλλάξω επάγγελμα."
Σημειώνεται πως στα Μέσα του Χατζηνικολάου οι καθυστερήσεις πληρωμής στους εργαζόμενους με δελτίο παροχής υπηρεσιών - όπως έγραψε το harddog-sport- έχουν φτάσει στον χρόνο, οι εκκρεμότητες στα μισθολόγια για τη Real News (και όπου αλλού) ανέρχονται στους 4 έως 5 μήνες. Για τη σύντομη διαδρομή των καθημερινών Ειδήσεων δεν έχουν δοθεί οφειλόμενα επιμίσθια.
Η δουλειά βγήκε από τους δημοσιογράφους της εβδομαδιαίας Αγοράς, που έκλεισε, και της Real, με τους οποίους δεν υπήρξε επιπλέον συμφωνία. Τον Φεβρουάριο, όταν κυκλοφόρησαν άρον άρον οι Ειδήσεις, ειπώθηκε σε όσους «έτρεξαν» τη δουλειά ότι τον Μάρτιο θα μιλήσουν για χρήματα, κάτι που ουδέποτε έγινε.
Θυμίζουμε ότι από το ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου έφυγαν ο Γιώργος Χουδαλάκης που ανέλαβε διευθυντής προγράμματος στα Παραπολιτικά (δείτε ΕΔΩ) και ο γνωστός μουσικός παραγωγός Ιωσήφ Καλαμαράκης.