ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Απ' την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξεις

Οι δύο εφημερίδες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη συναγωνίζονται σήμερα σε δημοσιογραφική ποιότητα και κυρίως σε δεοντολογία. Η κατασκευή του εικονογραφημένου τίτλου με τον Μαδούρο στα «ΝΕΑ» (μετά και τα χθεσινά ψευδή σχόλια για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των κυρώσεων) κι από κοντά η «ύπουλη» παράγραφος για την κατάργηση της προσευχής και της έπαρσης σημαίας... άλλαξαν πλέον πίστα στον ακροδεξιό λαϊκισμό.
Αναρωτιέται κανείς αν πρώτα διαβάζουν οι υπεύθυνοι των πρωτοσέλιδων τα επίσημα ακροδεξιά ιστολόγια ή είναι οι υπεύθυνοι αυτών των ιστολογίων που διαβάζουν και αναμεταδίδουν τα πρωτοσέλιδα των δύο εφημερίδων..
Διόλου περίεργο που, τελικά, έστω και στρατευμένη στη Δεξιά, η «Καθημερινή» είναι πλέον πρώτη σε πωλήσεις.
Ακόμα και η γάτα των Ιμαλαΐων γουρλώνει τα μάτια της μπροστά στη νέα πορεία του ΔΟΛ, άσχετα αν η ίδια άνοιξε πρώτη με τα μακριά της νύχια τον δρόμο της κίτρινης δημοσιογραφίας τού περίπου, της μισής είδησης και της κατασκευής «αξιόπιστων» και πάντα ανώνυμων «πληροφοριών».

A.Ψ. (ΕφΣυν)