ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

48ωρη απεργία στα έντυπα «1-2-Χ» και «1-2-Χ Μπουκ»

Απλήρωτοι για περισσότερους από πέντε μήνες είναι οι εργαζόμενοι στα στοιχηματικά έντυπα «1-2-Χ» και «1-2-Χ ΜΠΟΥΚ». Ετσι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης 30 Αυγούστου έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου για όλους τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς τύπου που εργάζονται στις εν λόγω  εφημερίδες.
Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία, αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές πέντε μηνών και το επίδομα αδείας και αφετέρου.. συστηματικά παραβιάζει τις δεσμεύσεις της για σταδιακή αποπληρωμή των οφειλομένων.
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν, λέει, την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων, καθώς και τη ρητή δέσμευση ότι στο εξής δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας τους.
Και επειδή το ζητούν τα ΔΣ των Ενώσεων έτσι και θα γίνει όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις...
Δηλαδή και τα χρεωστούμενα πέντε μηνων θα καταβληθούν και κυρίως δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας... Κοροϊδευόματε μεταξύ μας...