ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Φιλιά και χαιρετίσματα! Tέλος η «Πρώτη Γραμμή» για τον ΣΚΑΪ

Μετά από 21 χρόνια η εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» έριξε «τίτλους τέλους» καθώς όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Οικονόμου, δεν θα ξαναβγεί στον «αέρα». Καθοριστικό ήταν το γεγονός της αποχώρησης του Βασίλη Λυριτζή και του Στρατή Τριλίκη προ μηνός. Ο  Οικονόμου έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook:
«Καλημέρα σε όλους
Χθες 28/7/2017 η εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" έριξε οριστικά αυλαία. Το σήμα της που "παίζει" στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό αέρα απ το 1996 δεν θα ξανακουστεί. Για τον Βασίλη Λυριτζή κι εμένα που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια είναι μια στιγμή τουλάχιστον συγκινητική..
Ζήσαμε πολλά σε αυτή τη μακρά διαδρομή, η φιλιά μας και η συνεργασία μας έβαλαν γερές βάσεις. Η επαγγελματική μας πορεία με τα λάθη της και με τα σωστά της αγκαλιάστηκε κι αγαπήθηκε από πολύ κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κανείς σ' αυτές τις περιπτώσεις Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σας εύχομαι. Θα τα ξαναπούμε τέλος Αυγούστου στον ΣΚΑΪ πάντα με μια εντελώς ανανεωμένη εκπομπή, που ελπίζω να κάνει ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι. Φιλιά και χαιρετίσματα».