ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Γιώργος Μαργαρίτης στο «SummERTime 2017»

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017», την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Γιώργος Μαργαρίτης παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.
Σε ένα  αυθεντικό πρόγραμμα, με τραγούδια των κορυφαίων του ρεμπέτικου τραγουδιού αλλά και της προσωπικής του διαδρομής, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ορχήστρα, πραγματοποιεί μια μουσική αναδρομή σε όλα εκείνα τα τραγούδια που κατά καιρούς σιγοτραγουδάμε. Ερμηνεύει ένα  ρεπερτόριο που εκπλήσσει και συγκινεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με ελεύθερη είσοδο..
Η δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017» αποτελεί μια συνδιοργάνωση της ΕΡΤ και του Δήμου Αγίας Παρασκευής,
Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς επίσης και σε live streaming από τα μέσα στα οποία η ΕΡΤ έχει παρουσία μέσω Διαδικτύου.
Ώρα προσέλευσης 20:30