ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τέλη Αυγούστου ο ΣΚΑΪ θα έχει μετακομίσει στο STAR

Η νέα σεζόν θα βρει τον ενημερωτικό τομέα στην Κηφισιά

Η συνεργασία ΣΚΑΪ και STAR προχωράει με γοργούς ρυθμούς καθώς «καρδιά» του ενημερωτικού ΣΚΑΪ σύντομα θα χτυπά στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του STAR στην Κάτω Κηφισιά.
Συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος – σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρει τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του Φαλήρου στα νέα τους γραφεία στην Κηφισιά.
Η μετακόμιση αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου, ώστε όλα να είναι έτοιμα λίγο πριν το τέλος του ίδιου μήνα, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ξεκινήσουν και.. οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού.
Μάλιστα την Τρίτη το βράδυ ο γενικός διευθυντής του σταθμού Γιάννης Σπανολιός βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού, προκειμένου να ενημερώσει τους δημοσιογράφους και το υπόλοιπο προσωπικό για τη μετακόμιση στα νέα γραφεία από τον Σεπτέμβριο…
Μετά την ενημέρωση όπως ήταν αναμενόμενο ο περισσότερος κόσμος εστίαζε στο θέμα της απόστασης, μιας και η Κάτω Κηφισιά που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του STAR είναι πολύ μακριά από το Φάληρο και όλοι είχαν δομήσει την καθημερινότητά τους βάσει αυτής της πραγματικότητας, η οποία τώρα θα αλλάξει. Μοιραία λοιπόν μετρούσαν τον χρόνο που θα χρειάζονται, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα φθάνουν στα νέα τους γραφεία.
- πηγή: enimerosi24