ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

«Λίστες του Σίντλερ» στον ΔΟΛ

Αρχές Αυγούστου η νέα εταιρεία - Εξελίξεις και αλλαγές στη διαδικασία μεταβίβασης
 
Αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού τα δεδομένα στη διαδικασία μεταβίβασης του ΔΟΛ. Ενώ οι προερχόμενοι από τον ΔΟΛ εργαζόμενοι ενημερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα ότι τη Δευτέρα 17 Ιουλίου επιστρέφουν στις θέσεις τους τελικά αυτό άλλαξε και την Παρασκευή που μας πέρασε έμαθαν ότι θα πάρουν άδεια 3 εβδομάδων ενώ θα πρέπει να περιμένουν τηλεφώνημα για να επιστρέψουν στον ΔΟΛ μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, αφού τότε θα γίνει σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση.. η υπογραφή των συμβάσεων των εργαζομένων στη νέα εταιρεία.
Οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι όπως άλλωστε αναμενόταν θα πρόκειται για μια νέα εταιρεία όπου οι εργαζόμενοι θα λογίζονται όλοι ως νεοπροσληφθέντες με ό,τι αυτό συνεπάγεται ειδικά για τους εργαζομένους στον ΔΟΛ.
Μαθαίνουμε επίσης ότι οι δύο διευθυντές (Καρακούσης, Λάμψιας) που συμμετέχουν στις συζητήσεις με τη νέα ιδιοκτησία έχουν ήδη παραδώσει τις λίστες των εργαζομένων που έχουν επιλέξει για να συνεχίσουν στη νέα εταιρεία.
πηγή: enimerosi24.gr