ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τέλος ο Αρης Ραβανός από την Ελευθερία του Τύπου

Επειτα από 110 ημέρες στην αρχισυνταξία του πολιτικού τμήματος της εφημερίδας

"Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος ακριβώς 110 ημερών (σ.σ. πως λέγανε παλαιά οι πρώτες 100 μέρες της κυβερνήσεως!!!) στην αρχισυνταξία του πολιτικού τμήματος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου (ημερήσιο και κυριακάτικο έντυπο). Από σήμερα ουσιαστικά δεν ανήκω στο δυναμικό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου και μετά από ολιγοήμερη άδεια θα ανοίξει στις αρχές Αυγούστου ένας άλλος κύκλος σε άλλα δημοσιογραφικά εδάφη".
Aυτό έγραψε ο δημοσιογράφος Αρης Ραβανός στο fb ευχαριστώντας όλους όσοι τον.. υποδέχθηκαν στην "Ελευθερία", από την κορυφή της πυραμίδας έως τη βάση, αλλά και για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλαν.
Μάλιστα ο Α. Ραβανός έγραψε ότι οδηγός του είναι η φράση: Μην γράφεις στα «παλιά» τους ανθρώπους που προσπερνάς στην άνοδο, θα τους ξανασυναντήσεις στην κάθοδο. Η ζωή κάνει κύκλους.
Σε κάποιους οι οποίοι τον ρώτησαν που πηγαίνει και αν θα επιστρέψει στον ΔΟΛ, ο Α. Ραβανός είπε πως θα ενημερώσει σύντομα σχετικά με την ενασχόλησή του σε «άλλα δημοσιογραφικά εδάφη».