ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Εκτακτη Γενική Συνέλευση για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

 Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, σήμερα Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017, στο Ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC”, αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ», Αθανασίου Διάκου 28 (Στύλοι του Ολυμπίου Διός) και ώρα 12 μ., ώστε να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα για τη διάσωση του Οργανισμού και τη συνέχιση της λειτουργίας του.
Προς τούτο τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017, ημέρα πραγματοποίησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ. Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες και οι διοικητικοί υπάλληλοι, που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά).. στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.
Ύστερα από γραπτό αίτημα της ΕΡΤ, το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ παρέχει ειδική άδεια από τη στάση εργασίας στους συναδέλφους, που θα μεταδώσουν από τη Βουδαπέστη τους αγώνες Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, στους οποίους συμμετέχουν οι εθνικές μας ομάδες.
Προϋπόθεση για την κατ΄ εξαίρεση μετάδοση είναι να αναγράφεται στις οθόνες και οι συνάδελφοι να εκφωνούν ότι «οι αγώνες μεταδίδονται με άδεια του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, που έχει κηρύξει 6ωρη στάση εργασίας με αίτημα τη στήριξη του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στον Τύπο ΕΔΟΕΑΠ
Επίσης μετά από αίτημα της εταιρείας που διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις των μπαλέτων Μπολσόι στο Ηρώδειο, την ίδια ημέρα στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, η στάση εργασίας για τους πολιτιστικούς συντάκτες θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ.