ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

'Αλλαξαν στέγη τα περιοδικά του ΔΟΛ

Εξελίξεις με την εκτυπωτική μονάδα της Ιριδας

Tο γεγονός ότι η «Ιριδα» αρνήθηκε να παραλάβει µεταχρονολογηµένες επιταγές, σε συνδυασµό µε τα προβλήµατα στην προµήθεια χαρτιού που αντιµετωπίζει το συγκεκριµένο πιεστήριο οδήγησαν σε άλλες µονάδες τις εµπορικές εκδόσεις της Μιχαλακοπούλου.
Από αυτή την εβδοµάδα τα βιβλία και τα περιοδικά του ∆ΟΛ ξεκίνησαν να τυπώνονται στη «Νίκη» της οικογένειας Σµυρνιωτάκη και στο πιεστήριο του Χαϊδεµένου. Πρόκειται για µια νέα εξέλιξη, µε δεδοµένα τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει µετά το κλείσιµο του «Εθνους» η «Ιριδα», την οποία είχε αναλάβει.. να «τρέξει» ο Φώτης Μπόµπολας.
Τελικώς, όχι µόνο δεν κατάφερε να υλοποιήσει όσα δεσµεύτηκε προς τις τράπεζες, όταν του άναβαν το «πράσινο φως» για την ανάληψη του management της εκτυπωτικής µονάδας, αλλά, απεναντίας, µέσα σε ελάχιστο χρόνο έδιωξε αρκετούς από τους πελάτες του µαγαζιού. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα παραπάνω, εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η πληροφορία σύµφωνα µε την οποία στις εγκαταστάσεις της «Ιριδας» κυκλοφόρησαν διαφηµιστικά φυλλάδια της εκτυπωτικής µονάδας «Χαϊδεµένος».
Σημειώνεται ότι την περασμενη Παρασκευή οι τράπεζες ανέµεναν ένα πρόχειρο πλάνο για να ανοίξουν «γραµµή», που θα διασφάλιζε την απρόσκοπτη λειτουργία της «Ιριδας» µέχρι τα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα, και µε βάση το χρονοδιάγραµµα που έχει τεθεί µέχρι τα µέσα της επόµενης βδοµάδας πρόκειται να συγκροτηθεί το νέο ∆.Σ. της «Ιριδας».
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά