ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Τι συζητούσαν στο Κολωνάκι Λάτσιος - Μπογδάνος

Μπογδάνος - Λάτσιος τα λένε στο Κολωνάκι*
 Μια θρυλούμενη συνεργασία με πολλά αγκάθια

Mε τον Γιάννη Λάτσιο του ΑΝΤ1 τα έλεγε το απόγευμα της Τετάρτης σε καφέ στο Kολωνάκι, ο τηλεπαρουσιαστής Κ. Μπογδάνος που απολύθηκε προ ημερών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Ο Λάτσιος, εσχάτως γενικός διευθυντής προγράμματος, marketing και επικοινωνίας του ΑΝΤ1,  λέγεται ότι έχει έτοιμη εκπομπή όπου θα χωρέσει ο Κ. Μπογδάνος και μάλιστα εκπομπή που θα κάνει μαζί με τον έτερο τηλεοπτικό αστέρα Γιώργο Λιάγκα. H εκπομπή θα είναι, λέει, του Λιάγκα και ο Μπογδάνος θα περιοριστεί(;) σε δεύτερο ρόλο...
Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο τηλεαστέρων..
γράφει το documentonews:
Βοούν τα "δημοσιογραφικά" γραφεία των πρωιναδικομεσημεριανάδικων: Λιάγκας - Μπογδάνος μαζί σε εκπομπή στον ΑΝΤ1.
Εκείνος, ο Γιώργος Λιάγκας χρόνια ονειρεύεται -  και πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος - να γίνει ο Τζέι Λένο μαζί με Νταν Ράδερς της Ελλάδας. Του οφείλει ένα κανάλι να του δώσει ένα βραδινό τηλεοπτικό σόου. Πόσο ν' αντέξει ως καλεσμένος των Κωστόπουλου και Αρναούτογλου!
Αυτός, ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΪ και κατά τη δική άποψη "πολιτικώς διωκόμενος", Κωνσταντίνος Μπογδάνος ψάχνει στέγη, μεγάλη, σαν τα υπόστεγα επισκευής αεροσκαφών για να χωράει την διάνοια, το χιούμορ και το μπρίο του.
Εκείνος κι Αυτός λοιπόν όλα δείχνουν ότι επιχειρήσουν να "σπάσουν" τα μηχανάκια της AGB. Μαζί σε εκπομπή.
Για την ώρα η εκπομπή θα είναι του Γιώργου Λιάγκα και ο Μπογδάνος δεύτερο βιολί, αλλά σε αυτές τις ιδιότυπες ορχήστρες εύκολα μπερδεύονται οι ρόλοι.
Και οι δύο παρουσιαστές είναι σκληρά καρύδια και πιστεύουν ότι ο κόσμος τους ανήκει. Θα αντέξουν να τον μοιραστούν; Θα αντέξουν να μοιραστούν τα κοντινά πλάνα ή θα την πληρώσει ο σκηνοθέτης;
Φαίνεται ότι η σεζόν μετά την Survivor λαίλαπα στην τηλεθέαση μας επιφυλάσσει, ημών των έρμων τηλεθεατών, πολλές εκπλήξεις αφού τα άλλα κανάλια θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν ό,τι μπορούν από την φαγωμένη από τους πεινάλες "επιζήσαντες", πίτα τηλεθέασης.
Όλα αυτά αν τελικά γίνει η θρυλούμενη συνεργασία...

*Η φωτογραφία είναι από το fb του Σπ. Δερβενιώτη