ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τι συμβαίνει με το δεξί χέρι του Μαρινάκη;

Αν και φήμη τη μεταφέρουμε, διότι αφορά την πιο στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη μιντιακή του εταιρία Alter Ego όπου θα μεταβιβαστεί και ο ΔΟΛ. Η φήμη λοιπόν αναφέρεται στην Εύη Κουτσαυτάκη και με κάθε επιφύλαξη σημειώνουμε ότι τα τελευταία 24ωρα ακούγεται ότι πρόκειται να αποχωρήσει από την εταιρία. Μάλιστα η εν λόγω φήμη συνοδεύεται με την προσθήκη ότι το στέλεχος θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, μετά από ένα χρόνο που αποχώρησε!
Μπορεί η Εύη Κουτσαυτάκη να μην είναι «διάσημη» ή πιο σωστά το όνομα της να μην είναι ιδιαιτέρως γνωστό στο ευρύ κοινό, ωστόσο είναι ένα σημαντικό στέλεχος στον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη… Μάλιστα η γρήγορη ανέλιξη της και ειδικά η μετακίνηση της από.. τον ΣΚΑΪ που ήταν η πρώτη της δουλειά στην εταιρία Alter Ego του προέδρου του Ολυμπιακού και «εχθρού» τότε της οικογένειας Αλαφούζου, ήταν αφορμή για να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της!
Βεβαίως, εκτός από την αιφνιδιαστική μετεγγραφή της, η Εύη Κουτσαυτάκη κέντρισε το ενδιαφέρον των μίντια, διότι στον περσινό διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν από τους βασικούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δημοπρασία.
Το στέλεχος της Alter Ego το τελευταίο διάστημα, μαζί με τον συνάδελφο της Γιώργο Δήμα εργάζονται για τη μεταβίβαση του ΔΟΛ και όπως ειναι φυσικό όλα αυτά καθιστούν τη φήμη αξιοπρόσεκτη. Μένει όμως να αποδειχθεί κατά πόσο είναι βάσιμη ή όχι!
- enimerosi24