ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η ΕΡΤ και τα 60 Πρόσωπα του Θανάση Λάλα...

Τα «ορφανά» του Ταγματάρχη μοιράζουν εργολαβίες 

Tην ώρα που ο υπουργός Νίκος Παππάς, λείπει στο εξωτερικό, τα «ορφανά» του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ μοιράζουν εργολαβίες.
Συγκεκριμένα 3.620 ευρώ εγκρίνει η ΕΡΤ ανά επεισόδιο 25 λεπτών από τα 4.350 που ζητάει (συνολικό κόστος 43.440 ευρώ). Εντάξει, τον ρίξανε τον άνθρωπο… Ο λόγος για τον γνωστό Θανάση Λάλα φυσικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια της ΑΔΣ 1748/26.6.2017 για την ανάθεση της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο ΤΑ 60 ΠΡΟΣΩΠΑ του ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΛΑ, λαμβάνοντας υπόψη την προφορική.. εισήγηση του κ. Α. Μεταξά, μέλους του ΔΣ και προέδρου του ΔΣ, αποφασίζει και εγκρίνει την ανάθεση εκτελεσης παραγωγής του αναφερόμενου τηλεοπτικού προγράμματος ως ακολούθως και εξουσιοδοτεί τον ασκούντα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση»
Και όλα αυτά φυσικά ενώ ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, λείπει και κάποιοι “χορεύουν” στις πλάτες των εργαζομένων της ΕΡΤ και όχι μόνο...
Δείτε:



- διαβάστε περισσοτερα στο thefaq (ΕΔΩ)