ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Προς αναστολή έκδοσης η «Ελευθερία του Τύπου»

 Τι συζητήθηκε για το ημερήσιο φύλλο

Προς αναστολή έκδοσης οδεύει η ημερήσια έκδοση της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου». Αυτή την απόφαση πήραν οι επικεφαλής του φύλλου ενώ γίνονται δεύτερες σκέψεις για το αν θα κρατηθεί και η κυριακάτικη έκδοση.
Μάλιστα κάποια στελέχη της εφημερίδας ενημερώθηκαν χθες για την απόφαση της ιδιοκτησίας (Βαγγέλης Μαρινάκης) να δρομολογηθεί η αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου. Μέχρι τα τώρα δεδομένα το κυριακάτικο θα εξακολουθήσει να βγαίνει στα περίπτερα ενώ το ίδιο ισχύει και για το ημερήσιο φύλλο εως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης των Μέσων του ΔΟΛ στον νέο ιδιοκτήτη.
Σχετικά με τον σχεδιασμό που υπάρχει για την επόμενη ημέρα στα Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά και την απόκτηση του ΔΟΛ ( ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, Μεγκα κλπ) ακόμη τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα..
Δηλαδή πόσοι και ποιοι από τους.. εργαζόμενους  στην «Ελευθερία του Τύπου» που προέρχονται από τις εφημερίδες του ΔΟΛ θα επιστρέψουν στη Μιχαλακοπούλου ούτε το πότε θα γίνει…
Το σίγουρο είναι ότι μετά και την απόφαση να δρομολογηθεί η αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της «Ελευθερίας του Τύπου» αναμένεται να προκληθεί ντόμινο αλλαγών, τόσο στον Πειραιά (που είναι η έδρα της «Ελευθερίας του Τύπου») όσο και στη Μιχαλακοπούλου!