ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μεσαίωνας!

Σπρωξιές, βρισιές και κατάρες δέχτηκαν χθες το βράδυ από... «πιστούς» και «ανθρώπους της εκκλησίας» τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι που τόλμησαν να προσεγγίσουν τον ναό της Παναγίας της Αχειροποιήτου, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψουν την αγρυπνία του μητροπολίτη Ανθιμου κατά του 6ου Gay Pride στην πόλη.
Πρωταγωνιστές, φανατισμένοι νεαροί και αλλόφρονες κυρίες που έμοιαζαν να... άκουσαν απευθείας «τη φωνή του Κυρίου» ενάντια στα Σόδομα και τα Γόμορρα! Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τους είχε μιλήσει ο Κύριος.
Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος τους μίλησε: «Η Ιερά Μητρόπολις μετά πολλής λύπης.. και έντονης ανησυχίας είναι υποχρεωμένη και πάλι να αντιμετωπίση ποιμαντικά και αποτρεπτικά την δυσάρεστη, απαράδεκτη και αξιοκατάκριτη παρουσία των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι ήδη πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες φεστιβάλ και παρήλασαν στη Θεσσαλονίκη μας», είπε στην πρόσκλησή του, αν και ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στην αγρυπνία.
Ν.ΦΩΤ. (efsyn.gr)