ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Περασμένα ξεχασμένα πρόεδρε

Το νέο μότο στελεχών του ΔΟΛ για τον Μαρινάκη – Σαν μελισσούλες όλοι δίπλα του στη Μητρόπολη

Από τις πρώτες αντιδράσεις στα μέσα του ΔΟΛ (sites, ραδιόφωνο κλπ) διαφάνηκαν οι πρώτες κωλοτούμπες… Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24 διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ το τελευταίο 48ωρο, είτε μέσω κοινών γνωστών είτε και με απευθείας επαφή με στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησαν να παραμείνουν στις θέσεις τους και να τεθούν στην υπηρεσία του νέου ιδιοκτήτη.
Κάποια μεσαία στελέχη που εξαπέλυαν μύδρους εναντίον του εφοπλιστή όλο το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την έκδοση της «Ελευθερίας του Τύπου» από την Τετάρτη το πρωί δηλώνουν..
χαρούμενα και ικανοποιημένα από την εξέλιξη και πως ανυπομονούν να ξεκινήσει η νέα σελίδα του ΔΟΛ με τους ίδιους φυσικά στη θέση που κατέχουν και σήμερα.
Επίσης μαθαίνουμε ότι στην τελετή που έγινε στη Μητρόπολη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κάποια στελέχη του ΔΟΛ, από αυτά που άκουγαν Μαρινάκης και έβγαζαν καντήλες, περιτριγύριζαν το νέο ιδιοκτήτη και προσπαθούσαν να του μιλήσουν, να τον χαιρετήσουν, να του ευχηθούν κλπ.
Στο στόμα όλων αυτών είναι η ίδια ατάκα «Περασμένα, ξεχασμένα πρόεδρε»!
- από το enimerosi24

- διαβάστε: Τα media του Βαγγέλη και τα ΜΜΕ του Μαρινάκη