ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Στην ΕΡΤ1 απόψε ο τελικός Γιουβέντους – Ρεάλ

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, φτάνει στην κορύφωσή της με τον τελικό στο Κάρντιφ της Ουαλίας.
Ειδικότερα, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:45 οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.
Αντίπαλες δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Από τη μία, η θρυλική Ρεάλ Μαδρίτης, κάτοχος τόσο του τίτλου όσο και του ρεκόρ των 11 κατακτήσεων κυπέλλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέναντί της, η διψασμένη για διάκριση Γιουβέντους, η οποία, με σημείο.. αναφοράς την κυρίαρχη φυσιογνωμία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επιχειρεί να προσθέσει έναν τρίτο τίτλο, 21 χρόνια μετά τον τελευταίο.
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, μ’ όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι ο διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος.