ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Σαββίδης: Μέχρι τον Μάιο παίρνω το Mega!

Μου αρέσουν πολύ και το ΕΘΝΟΣ και το ΒΗΜΑ, λέει ο επιχειρηματίας

«Έτσι κι αλλιώς θα πάρω ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια. Έτσι κι αλλιώς! Πολύ σύντομα. Όταν λέω σύντομα, ενδέχεται να τελειώσω μέχρι και τον Μάιο. Όσον αφορά τον Πήγασο και τον ΔΟΛ δεν κρύβω πως έχω ενδιαφέρον και για τα δύο.
Mε τα παραπάνω λογια ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε τα επενδυτικά του σχέδια στον χώρο των ΜΜΕ. Ο επιχειρηματίας μιλώντας στο protothema.gr και στον Δ. Μαρκόπουλο επεσήμανε:
«Ο ΔΟΛ και ο Πήγασος έχουν λόγο να περιμένουν και να ελπίζουν ότι σαν εργαλείο μπορούν να διατηρηθούν. Κι ας θέσουν και αυστηρούς όρους. Για παράδειγμα: για την περιουσία..
της επιχείρησης που έχει πτωχεύσει, όσο γίνεται η διαδικασία αναδιάρθρωσης να είναι υποχρεωμένος ο επενδυτής να πληρώνει τους τρέχοντες φόρους. Πρόκειται για ζωντανά χρήματα που θα πηγαίνουν στα Δημόσια ταμεία. Αν δεν τους πληρώνει ο επενδυτής εγκαίρως, τότε να ξεκινούν οι επιβαρύνσεις.  Για να αρμέγουμε την αγελάδα, πρέπει και να την έχουμε…»
Στην ερώτηση ποια εφημερίδα του αρέσει περισσότερο ανάμεσα σε ΕΘΝΟΣ και ΒΗΜΑ, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε: «Αν είμαστε λογικοί και οι δύο. Αλλά πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν θέλω να δοκιμάσω να σηκώσω τα ασήκωτα».