ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Τι (κρυφο)κοιτάζει πάλι ο πρόεδρος Κυριάκος;


Αντιγράφουμε από το fb της πρώην δημοσιογράφου και νυν ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη (από όπου και η φωτογραφία):
Συμμετείχα σήμερα στην παρουσίαση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για την Ενέργεια. Υπάρχουν, στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, σημαντικά παράθυρα ευκαιρίας για την Ελλάδα.
Το πρώτο αφορά στην εξέλιξη του πολίτη-καταναλωτή σε παραγωγό και το δεύτερο στην ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων, όπως προβλέπεται από τη μεγάλη νομοθετική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εύλογα αναρωτιέται κάποιος για ποιό λόγο η Μαρία Σπυράκη επέλεξε την συγκεκριμένη.. 
φωτογραφία που κατά κάποιον τρόπο εκθέτει τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη ο οποίος κρυφοκοιτάζει τις σημειώσεις της. Η εύλογη εξήγηση είναι ότι η ευρωβουλευτής ήθελε να δείξει το πόσο ενδιαφέρεται ο πρόεδρος Κυριάκος για τα γραφόμενά της...

Το ίδιο είχε κάνει ο Μητσοτάκης και στο Συνέδριο του κόμματος «Δράση» (τον Μάιο του 16) όπου είχαν παραβρεθεί οι Σταύρος Θεοδωράκης και Άννα Διαμαντοπούλου . Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου,  ο πρόεδρος της ΝΔ «συνελήφθη» να κρυφοκοιτάζει προς το μέρος του Σταύρου Θεοδωράκη, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται στη φωτογραφία το τι ακριβώς προσπαθούσε να δει.