ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Επεκτείνεται ο όμιλος της 24 Media

Σύμπραξη με τον όμιλο Καρεκλίδη σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο ανακοίνωσε από το Βόλο ο Κώστας Αρβανίτης

Μια σημαντική συμφωνία μεταξύ του Ομίλου Καρεκλίδη και της 24 Media ανακοινώθηκε χθες Σάββατο σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Λέσχη Βόλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 28 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ένα 102,5».
Τη συμφωνία έκανε γνωστή ο σύμβουλος διοίκησης και διευθυντής περιεχομένου της 24 Media, δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης που μίλησε στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας το γενικό πλάνο ανάπτυξης της συνεργασίας του Βολιώτικου Ομίλου ΜΜΕ με τον μεγαλύτερο Όμιλο Ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα. Ο Όμιλος 24 Media περιλαμβάνει μεταξύ άλλων,..
το news247.gr , τη Huffington Post, το sport24.gr, το contra.gr και άλλα.
Σε αρχικό στάδιο οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν στον τομέα του ραδιοφώνου με τη δικτύωση του «Ράδιο Ένα» με το νέο ραδιοφωνικό σταθμό της 24 Media που στήνεται αυτή την περίοδο από τον Κώστα Αρβανίτη και αναμένεται να εκπέμψει εντός του Μαΐου. Ήδη έχουν ανακοινωθεί δύο δυνατά ονόματα παραγωγών στο μουσικό πρόγραμμα του σταθμού. Πρόκειται για τους Οδυσσέα Ιωάννου, και Μαργαρίτα Μυτιληναίου οι οποίοι δίνουν ένα σοβαρό στίγμα για τη συνέχεια που θα ακολουθήσει. Όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Αρβανίτης, εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του νέου σταθμού, η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον.
Στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας που θα υπάρχει μεταξύ των δύο ομίλων ΜΜΕ, εντάσσεται και η παραγωγή και διακίνηση περιεχομένου η οποία θα είναι αμφίδρομη και θα βοηθήσει τη Μαγνησία να αναδείξει τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής σε ένα ευρύτερο κοινό στην ελληνική επικράτεια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.
- από το magnesianews