ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τι πάει αλήθεια να κάνει με τον Flash 96 ο Πάνος Κολιοπάνος;

Ανοίγει ξανά από τη Δευτέρα ο ρ/σ Flash 96 κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου. Την ίδια ώρα ετοιμάζονται κάποιοι από τους εργαζόμενους-μετόχους του να προσφύγουν στα δικαστήρια.
«Ο Flash 96 ανήκει ΜΟΝΟ στους εργαζόμενους- μετόχους του» έγραψε ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιάννης Στρατάκης (από τους εργάτες της συχνότητας, χρόνια τώρα), «αλλά και σε όσους εργαζόμενους δεν ακολούθησαν στην αυτοδιαχείριση μα που όμως έχουν κερδίσει με δικαστικές αποφάσεις δεδουλευμένα και κατασχέσεις υλικοτεχνικής υποδομής μετά την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη του».
Τυπικά ο Flash 96 είναι αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο, δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο είναι και.. ουσιαστικά. Οι μέτοχοί του είναι 31, αυτοί που έχουν πάρει τη συχνότητα (από το ΕΣΡ) στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι έχουν αναθέσει με συμφωνητικό το μάνατζμεντ στον Πάνο Κολιοπάνο για μία 15ετία.
Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο κάτι (περίεργο;) αρχίζει και κινείται (που γνωρίζει μόνο ο Κολιοπάνος;). Κάποιοι από τους εργαζόμενους κλήθηκαν να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται -τρεις μισθοί- γιατί διακόπτεται η συνεργασία μαζί τους ενώ στους λογαριασμούς τους (όλων;) μπήκε ήδη ένας μισθός. Κλήθηκαν στη γνωστή... ταβέρνα που κατοικοεδρεύει ο σταθμός, προφανώς να... απολυθούν όσοι είναι αλλά να φάνε κι ένα πιάτο φαϊ αν χρειαστεί. Μεγαλόψυχος ο... «ιδιοκτήτης».
Δεν ξέρουμε τι σκέφτεται ο Πάνος Κολιοπάνος να κάνει με την εταιρία που διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή τον Flash 96. Θα δούμε άλλωστε και ποιοι θα βρίσκονται αύριο πίσω από τα μικρόφωνα. Ήδη  η συνεργασία με τα παιδιά του toradiofono.gr συνεχίζεται κανονικά ενώ ακούστηκε και το όνομα της Κατερίνας Ακριβοπούλου για το μαγκαζίνο.
Πάντως τουλάχιστον 8 εργαζόμενοι-μέτοχοι ετοιμάζονται να καταθέσουν -άμεσα- ασφαλιστικά μέτρα για να εμποδίσουν την επανεκκίνηση του σταθμού με αυτό τον τρόπο.
Υπενθυμίζουμε πως τέλη Ιανουαρίου, ο Flash 96 σταμάτησε αιφνιδίως το ενημερωτικό του πρόγραμμα, όπως και το portal Flash96.gr τις αναρτήσεις του, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο μέσα ήταν απλήρωτοι 3 μήνες, με τη νέα... ιδιοκτησία να αθετεί τις προθεσμίες για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Το μόνο που άντεξε μέχρι τώρα ήταν η μεταμεσονύχτια ζώνη με τις jazz μουσικές, μαζί με κάποιες (λίγες) διαφημίσεις.
- από το e-tetradio