ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Πότε βγαίνει στα περίπτερα η νέα εφημερίδα του Κουρτάκη

Μιχαλακοπούλου, Παγκράτι, Πειραιάς...

** ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ σύνταξης της κυριακάτικης «δημοκρατίας» ο Κώστας Σαλαμούρας, μαζί με τον Νίκο Ελευθερόγλου και τον Δημ. Ριζούλη. Ο έμπειρος Σαλαμούρας όπως έχουμε ξαναγράψει δεν ακολούθησε τον Χρίστο Μουλίνο (φωτογραφία) στον όμιλο των Παραπολιτκών.
** ΣΤΗΝ ESPRESSO, την άλλη εφημερίδα του ομίλου Φιλιππάκη την Espresso, μετά την αποχώρηση της Αμαλίας Βεβελάκη (προς τον όμιλο Κουρτάκη),  η θέση του διευθυντή δεν καλύφθηκε (όπως εξ άλλου και στην «δημοκρατία») και πρώτος τη τάξει είναι ο διευθυντής σύνταξης Γιώργος Πούλος.
** ΚΑΙ ΜΙΑΣ και αναφερθήκαμε σε Κουρτάκη- Μουλίνο, οι πληροφορίες ήθελαν τη νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», να βρίσκεται στα περίπτερα αυτή την Κυριακή. Επ΄αυτού όμως δεν έχει..
  ανακοινωθεί τίποτε επίσημα, πέραν φυσικά του ότι  η διαφημιστική καμπάνια θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει...
 ** ΑΥΤΟ δείχνει πως η νέα εφημερίδα του ομίλου των Παραπολιτικών πάει πιο πίσω τουλάχιστον μια ή δυο εβδομάδες και δεν θα κρεμαστεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή.
** ΓΕΓΟΝΟΣ όμως είναι πως έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η στελέχωση της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου» (κυρίως από πρώην εργαζόμενους στον ΔΟΛ) ενώ σχετικά με το layout γίνονται ήδη δοκιμαστικά για να αποφασιστεί η τελική μορφή υπό την καθοδήγηση του Χρίστου Μουλίνου. Θυμίζουμε ότι τον σχεδιασμό του φύλλου έχει επιμεληθεί ο πρώην art των «Νέων», Γιάννης Κούρτης.
** ΕΙΡΗΣΘΩ εν παρόδω στην εφημερίδα «Τα Νέα» τη στήλη ΣΤΙΓΜΑ που «ορφάνεψε» με την φυγή του Γ. Παπαχρήστου, ο οποίος κατηφόρησε προς τον όμιλο Κουρτάκη, ανέλαβε η Καρολίνα Παπακώστα.
** Από τη στήλη ΣΤΙΓΜΑ των Νέων απουσιάζει το σκίτσο της εμβληματικής σκιτσογράφου του ΔΟΛ, Εφης Ξένου η οποία επίσης προσαρτήθηκε στο δυναμικό της υπό έκδοση εφημερίδας του Γιάννη Κουρτάκη... Στη θέση του σκίτσου θα μπαίνει μια φωτογραφία με ένα σχολιαστικό λεζαντοκείμενο, ενώ στην ίδια σελίδα εκτός από Το Στίγμα θα υπάρχει και το Δήγμα...