ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ενα κουίζ με τα μάτια της Έλλης

Κ. Βαξεβάνης: Είμαστε μια από τις πιο ισχυρές εφημερίδες. Οχι γυναίκα με προίκα και καράβια

Ενα «κουίζ» στο σάιτ της Ελλης Στάη πυροδότησε αντιπαράθεση ανάμεσα στον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας Documento Kώστα Βαξεβάνη. Το «κουίζ» στο thetoc ρωτούσε "ποιος υπουργός της κυβέρνησης έχει αναλάβει ρόλο «άτυπου» εμπορικού διευθυντή νεόκοπης εφημερίδας;" και συνέχιζε «φωτογραφίζοντας» την εφημερίδα Documento:
Ο υπουργός - εκ του ρόλου του έχει εντρυφήσει στο κομμάτι... της διαφημιστικής αγοράς - λέγεται ότι τηλεφωνεί σε δημόσιους και εποπτευόμενους από το δημόσιο.. 
οργανισμούς που διαθέτουν διαφημιστικό budget και ζητεί να στηρίξουν την εφημερίδα.
Μια εφημερίδα που κυκλοφόρησε προ ολίγων μηνών και πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς όταν ο επιχειρηματίας -γνωστός και από την περιπέτεια των τηλεοπτικών αδειών- αποχώρησε. Τα πράγματα στην εφημερίδα ζόρισαν πολύ και ο υπουργός ανέλαβε να βοηθήσει τους εργαζόμενους με τις γνωριμίες του...
Ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στην Ελλη Στάη γράφοντας στο fb:
Με τα μάτια της Έλλης
Αγαπητή Έλλη. Έγραψες στο site σου, πως υπουργός προσπαθεί να βρει διαφήμιση για να σώσει νεόκοπη εφημερίδα. Επειδή νέα εφημερίδα (εφημερίδα όμως) είναι το Documento, να σε ενημερώσω πως αν αναφέρεσαι σε εμάς, δεν αναζητούμε σωτηρία, γιατί δεν έχουμε πρόβλημα σωτηρίας. Είμαστε μια από τις πιο ισχυρές εφημερίδες. Ούτε γυναίκα με προίκα και καράβια.