ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Χατζηνικολάου: Γιάννο μην κοιμηθείς, το πρωί έχει... Ειδήσεις!

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Γιάννο Παπαντωνίου

«Γιάννο μην κοιμηθείς! Το πρωί έχει... "Ειδήσεις"!» Αυτό έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε facebook και twiiter προαναγγέλοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του που έχει πωτοσέλιδο με τίτλο "«Αμαρτωλή» σύμβαση με υπογραφή Γιάννου / Τους αποδέκτες μίζας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για τα άρματα Leopard αναζητεί η Δικαιοσύνη» 
Κι όλα αυτά στο πλαίσιο της σκληρής αντιπαράθεσης  του επικεφαλής του Real Group με τον Γιάννο Παπαντωνίου και της δικαστικής διαμάχης μετά τα δημοσιεύματα της Real News.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου διεκδικούσε μέσω.. της Δικαιοσύνης και με μια σειρά αγωγών, 1 εκατ. ευρώ για δημοσίευμα της εφημερίδας Real News τον Μάιο του 2014, το οποίο αφορούσε το 1,3 εκατ. ευρώ που ήρθε στο φως μέσω της λίστας Λαγκάρντ. Το δικαστήριο δέχθηκε την εγκυρότητα του ρεπορτάζ και έκανε δεκτή μόνο την ένσταση Παπαντωνίου ότι από το δικαστικό έγγραφο που έδωσε η εφημερίδα στη δημοσιότητα δεν είχε αφαιρεθεί η διεύθυνση και το τηλέφωνό του (προσωπικά δεδομένα).
 Για τον λόγο αυτό επιβλήθηκε στην Real News πρόστιμο ύψους 11.175 ευρώ το οποίο ο Γ. Παπαντωνίου θέλησε να εισπράξει από την πρώτη ημέρα με τη δέσμευση του λογαριασμού της εφημερίδας...