ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η Πέμη Ζούνη τώρα ζητά συγγνώμη...

«Συναίνεσα στη δημοσιοποίηση επεξεργασμένων φωτογραφιών...»

Σοβαρές προεκτάσεις φαίνεται ότι έχει πάρει το ζήτημα της παράστασης «…Και Ιουλιέτα» που υποτίθεται ότι θα σκηνοθετούσε ο βραβευμένος με Οσκαρ Ταϊβανός σκηνοθέτης Ανγκ Λι στο Ιδρυμα Κακογιάννης με πρωταγωνίστρια την Πέμη Ζούνη, πριν τελικά η είδηση αποδειχτεί «φούσκα».
Εχοντας παραχωρήσει στον Τύπο φωτογραφίες της με τον Ανγκ Λι, η κυρία Ζούνη πριν από λίγους μήνες έδινε συνεντεύξεις στον Τύπο μιλώντας για την συνεργασία της μαζί του. Στο «ΒΗΜΑ», συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πει εκτός άλλων τα εξής: «Καθ' όλη την περίοδο των μηνών στους οποίους έκανα μια μεγάλη σε διάρκεια οντισιόν για μια ταινία - με υποβολή της δουλειάς μου, συνεντεύξεις, συζητήσεις κ.λπ. - ο κ. Λι..
παρακολουθούσε τη διαδικασία. Μιλούσαμε. Και κάποια στιγμή ήρθε η πρόταση από εκείνον να με σκηνοθετήσει και ένιωσα βέβαια σαν να είχα κερδίσει το Οσκαρ».
Όλα άρχισαν να καταρρέουν ωσάν χάρτινος πύργος όταν ο Ανγκ Λι παρέμενε άφαντος για τις πρόβες, πόσω δε μάλλον για την πρεμιέρα.
Ακόμα χειρότερα για την κυρία Ζούνη, οι φωτογραφίες που είχε μοιράσει στον Τύπο όχι μόνον αποδείχθηκαν «επεξεργασμένες» αλλά η ίδια το γνώριζε όπως παραδέχεται σε επιστολή που έστειλε στο ΒΗΜΑ. «Συναίνεσα στη δημοσιοποίηση επεξεργασμένων φωτογραφιών, πιστεύοντας, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι είχαν αποσταλεί από τον σκηνοθέτη, η πραγματική άφιξη του οποίου, λίγες μόνο μέρες αργότερα, θα έκανε το λάθος μικρό κι ασήμαντο» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Φαίνεται ότι η κυρία Ζούμη εξαπατήθηκε, αν και από ποιόν ακριβώς, δεν λέει.

Γιάννης Ζουμπουλάκης (Το ΒΗΜΑ)
διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της επιστολής Ζούνη ΕΔΩ