ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πέθανε ο Γ. Χάγιος, ιδρυτής του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας

«EΦΥΓΕ» από τη ζωή χθες το πρωί ο Γιώργος Χάγιος, ο άνθρωπος που ίδρυσε το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από τους οικείους του μέσω της σελίδας του στο facebook: «"Εφυγε" αιφνίδια από κοντά μας ο ιδρυτής και δάσκαλος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, Γιώργος Χάγιος. Η θλίψη για την απώλεια τόσο για τους οικείους του όσο και για τις γενιές δημοσιογράφων που τον γνώρισαν περνώντας το κατώφλι του Εργαστηρίου είναι μεγάλη».
***
ΔΕΚΤΟ ΕΓΙΝΕ από το Mονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας το αίτημα των συλλόγων διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών για να παραταθεί η προσωρινή διαταγή, η οποία δεν επιτρέπει στη..
Digea υποβαθμίσει το τηλεοπτικό σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Η απόφαση αυτή θα ισχύσει έως την εκδίκαση της κύριας υπόθεσης.
***
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κώστας Αρβανίτης, πρωην διευθυντής του ραδιοσταθµού «Στο Κόκκινο» και νυν στέλεχος στην 24Media, είναι αυτός που θα τρέξει το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο του ομίλου του Δημήτρη Μάρη. Ο Κ. Αρβανίτης έχει ήδη συµφωνήσει µε µια σειρά παραγωγών, αν και προς το παρόν τα ονόµατα των δηµοσιογράφων που θα συµµετέχουν στο εγχείρηµα δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύντομα οι ανακοινώσεις