ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Oλες οι ενέργειες με εντολή Αρχηγού

Ο Ρήγας (δεξιά) με παλιούς «συναγωνιστές» του
Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός από τα πρωτοπαλίκαρα του Νίκου Μιχαλολιάκου για τον τρόπο διοίκησης της Χρυσής και τον ιδιαίτερο ρόλο του Αρχηγού και του στενού του πυρήνα. Ο Χρήστος Ρήγας, αποχώρησε από τη ναζιστική οργάνωση, βάλλοντας κατά της κεντρικής της ηγεσίας και προσωπικά κατά του Αρχηγού της.
Οπως εξηγεί, μιλώντας στην ΕφΣυν (στο φύλλο της Τετάρτης) και στον Γιάννη Μπασκάκη, αυτός που αποφασίζει για τα πάντα είναι ο Μιχαλολιάκος και καμία ενέργεια δεν γίνεται αν δεν έχει την έγκρισή του, ενώ επιβεβαιώνει ότι οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής που έχουν καταγραφεί από τα ΜΜΕ ήταν σε γνώση της ηγεσίας της οργάνωσης και των κατά τόπους επικεφαλής της, δηλαδή των περιφερειαρχών και των πυρηναρχών.
Ο Ρήγας αναφέρει χαρακτηριστικά:..
Ολες οι ενέργειες είναι αποτέλεσμα του Μιχαλολιάκου και του κλειστού κύκλου του και τίποτα δεν γίνεται αν αυτό δεν έχει την έγκριση του Αρχηγού.
Πιστεύω ότι οι επιθέσεις που έχουν καταγραφεί από την αστυνομία και τα ΜΜΕ ήταν σε γνώση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των κατά τόπους επικεφαλής του κόμματος.