ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ποιες εφημερίδες και περιοδικά διαβάζονται περισσότερο

Οι κυκλοφορίες των εντύπων σέρνονται στο πάτωμα της κρίσης, τα free press θριαμβεύουν, τα φύλλα που έχουν τιμή (και κάποια από αυτά… χαμένη τιμή) μειώνουν σελίδες μαζί με τα εργατικά χέρια και μια μέθοδος που κάνει όλα αυτά, περιοδικά και εφημερίδες, να νιώθουν κάπως καλύτερα από επικοινωνιακή άποψη είναι οι
μετρήσεις αναγνωσιμότητας μέσω της BARI-Focus. Μετρήσεις, δηλαδή, πολύ σημαντικές για τις διαφημιστικές εταιρίες προκειμένου να διανείμουν τη διαφημιστική πίτα - αν και σε πολλές περιπτώσεις ισχύουν άλλα κριτήρια, γνωστά αυτά.
(Το πράγμα μοιάζει ελαφρώς – απλώς ελαφρώς γιατί τότε ο υπολογισμός ήταν αυθαίρετος – με το παλιό θρυλικό Ρομάντζο που έγραφε ότι..
«διαβάζεται από 300.000 αναγνώστες», υπολογίζοντας τη μαμά της οικογένειας, τη γιαγιά, τον μπαμπά και τον παππού, προφανώς και την κυρία Αλέκα, την απέναντι, στην οποία δανειζόταν το περιοδικό αφού το ξεζούμιζαν εκείνοι που το αγόρασαν).
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ