ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Αυγή διευκρινίζει: Τρολάρισμα το σχόλιο μας...

Είπαμε και μεις... Γεγονός πάντως είναι πως η εφημερίδα Αυγή αισθάνθηκε την ανάγκη ή ένιωσε υποχρεωμένη, να προβεί σε διευκρινίσεις σχετικά με το σχόλιο της ότι θεώρησε πως η παρουσία Καμμένου, Βίτσα και άλλων τινών στο Καστελόριζο ήταν αρκετή για να κόψει τη "φόρα" του Ερντογάν.
Γράφει λοιπόν η Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση:
Εμείς υπαινικτικοί, εσείς... «ντουβάρια»
"Το σημερινό παραπολιτικό σχόλιο, λοιπόν, ήταν “τρολάρισμα” προς όσους ευθύνονται για τη θλιβερή φωτογραφία δημοκρατικών βουλευτών δίπλα στους υπόδικους νεοναζί"
Εντάξει, μπορεί η ειρωνεία μας να ήταν περισσότερο υπαινικτική από όσο καταλαβαίνετε -ή θέλετε να καταλάβετε. Αλλά αν πιστεύετε ότι η «»Αυγή« θεώρησε πως η παρουσία Καμμένου, Βίτσα και άλλων τινών στο Καστελόριζο ήταν αρκετή για να »κόψει τη φόρα" του Ερντογάν, τι να πούμε: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ειδικά σε ό,τι αφορά κάποιους «κεντροαριστερούς» του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που “είδαν” στο σημερινό ειρωνικό σχόλιο για την μετάβαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ακριτικό νησί παρέα με υπόδικους νεοναζί βουλευτές προσπάθεια της “Αυγής” να... “ξεπλύνει” την Χρυσή Αυγή.
Προφανώς, το αντι-ΣΥΡΙΖΑ πάθος τους και το μένος τους κατά της εφημερίδας μας δεν τους άφησε να δουν την ειρωνεία γι' αυτή την ενέργεια. Φαίνεται πως οι εν λόγω έχουν ξεχάσει την αίσθηση του χιούμορ και της ειρωνείας στο σπίτι τους. Αφ' ης στιγμής, όμως, οι όψιμοι επικριτές της “Αυγής” δραστηριοποιούνται ολημερίς και ολονυχτίς στα social media, θα έπρεπε να τους είναι οικεία η έννοια του “τρολαρίσματος”.
Το σημερινό παραπολιτικό σχόλιο, λοιπόν, ήταν “τρολάρισμα” προς όσους ευθύνονται για τη θλιβερή φωτογραφία δημοκρατικών βουλευτών δίπλα στους υπόδικους νεοναζί.
Η “Αυγή”, λοιπόν, κάνει τη δουλειά της όπως αυτή ξέρει και επιλέγει. Και οι επικριτές της κάνουν τη δική τους δουλειά, η οποία δεν αφορά στις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες τους, αλλά στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την εφημερίδα μας με κάθε τρόπο -με χτυπήματα πάνω, αλλά και... κάτω από τη μέση.
“Α”