ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ανασκεύασε πλήρως το ΒΗΜΑ για τον Κατρούγκαλο

Ενόψει της εκδίκασης σχετικής αγωγής του υπουργού...

Με σημερινό του δημοσίευμα, το «Βήμα της Κυριακής» ανασκεύασε δημοσίευμά του κι εκφράζει τη λύπη του  «για τις ανακρίβειες και αναλήθειες του ρεπορτάζ του» και για τις  ψευδείς  κατηγορίες εναντίον του υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου. Το δημοσιευμα του Βήματος,  σχετικά με την υποτιθέμενη ασυμβίβαστη με το υπουργικό αξίωμα δικηγορική του δραστηριότητα, είχε προκαλέσει και αγωγή Κατρουγκαλου εναντίον της εφημερίδας.
Σε σχετική δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος αναφέρει:
«Ενόψει της εκδίκασης της σχετικής αγωγής μου την προσεχή Πέμπτη, η εφημερίδα "Το Βήμα" δημοσίευσε αναλυτική και πλήρη ανασκευή του από 22/3/2015 δημοσιεύματός της σχετικά..
με την υποτιθέμενη ασυμβίβαστη με το υπουργικό αξίωμα δικηγορική μου δραστηριότητα.
Το Βήμα με τίτλο "Η αλήθεια για την υπόθεση Κατρούγκαλου", αναφέρει πως «αποκαθιστά» τα πράγματα και «σε σχέση με τα όσα είχαν γραφτεί στο ρεπορτάζ της στις 22.3.2015 για την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κατρούγκαλου, διευκρινίζει ότι, «όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε, τα περί δήθεν προμήθειάς του για τον διορισμό απολυμένων ή τεθέντων σε διαθεσιμότητα υπαλλήλων και οι συναφείς τίτλοι που συνόδευαν το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα».
Ο  Κατρούγκαλος υπογραμμίζει: «Το ρεπορτάζ αυτό είχε αποτελέσει το έναυσμα για μια λυσσώδη συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου, στην οποία συμμετείχαν επί βδομάδες όλα τα συστημικά ΜΜΕ».