ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί απολύθηκε ο Ζαμπούνης;

Ερώτηση αναγνώστη: Ο Χρήστος Ζαμπούνης απελύθη απο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ λόγω του Κώστα Καραπαππά και των γνωστών δηλώσεων για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ή επειδή παρουσίασε βιβλίο του εκδοτικού του οίκου «Φερενίκη», ο εκδότης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γιάννης Φιλιππάκης; (δείτε φωτό πιο κάτω)
***
Επίθεση εναντίον του υπουργού Π. Πολάκη εξαπέλυσε μέσω fb ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης. Εγραψε συγκεκριμένα: «Ντροπιάζει την Κρήτη αυτός ο πολιτικός καραγκιόζης που ακούει στο όνομα Πολάκης. Προσβάλει τα ηρωικά Σφακια αυτή η καρικατούρα της Αριστεράς. Ως Χανιώτης αισθάνομαι ντροπή για τους.. συμπατριώτες μου, που έστειλαν στην Βουλή, αυτό το πράγμα! Δεν αξίζει στη γενέτειρα των Βενιζέλων, ένας τέτοιος πολιτικός αλήτης»
***
O Γιάννης Μιχελάκης, πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΝΔ αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντη Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 (το είχε γράψει πρώτο το nonews). Διευθυντής ειδήσεων αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, ο οποίος έφυγε από τον ΣΚΑΪ, ενώ διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος.