ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Δ. Καμπουράκης: Σύντομα κοντά σας

«Από σήμερα το βράδυ, το lionnews θα κάνει τις αναγκαίες αλλαγές μετά από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του. Υπομονή λίγα 24ωρα και ξαναέρχεται με ανανεωμένη μορφή και περιεχόμενο».
Aυτό έγραψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης χθες στο facebook και πυροδότησε διάφορα σενάρια -ευφάνταστα και μη-  στο διαδίκτυο σχετικά με την τύχη του σάιτ που ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου.
(H επιστροφή του ιδιοκτήτη πλέον Δ. Καμπουράκη - Ποιοι απαρτίζουν την ομάδα του νέου σάιτ του δημοσιογράφου).
Κάποιοι είπαν ότι το διαδικτυακό εγχείρημα ήταν ακριβό και τα έξοδα ήταν δυσανάλογα περισσότερα από τα έσοδα με τη διαφημιστική πίτα να είναι πολύ μικρή δεδομένης της οικονομικής κρίσης αλλά και των πολλών σάιτ που διεκδικούν από ένα κομμάτι της.
Ο Δ. Καμπουράκης πάντως, όπως ο ίδιος έγραψε, συστήνει υπομονή λίγες ημέρες καθώς.. σχεδιάζει να ξαναβγάλει στον διαδικτυακό «αέρα» το Lion News με «ανανεωμένη μορφή και περιεχόμενο» - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, ρεπόρτερ στο Μega και συνεργάτης του Καμπουράκη στο Lion News, έγραψε στο facebook:
«Tέλος. Δυστυχώς από σήμερα το βράδυ 30/11, το ειδησεογραφικό site του Δημήτρη Καμπουράκη θα πάψει να είναι στον αέρα. Μπορεί να μας ξάφνιασε όλους, αλλά είναι απολύτως σεβαστή η απόφαση του Δημήτρη. Eγώ προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε να συνεργαστούμε, για μια ακόμη φορά και με άψογο τρόπο, έστω και για τόσο λίγο».