ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Οι απλήρωτοι του Mega έξω από τη ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ...

...διαδηλώνουν διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 7 μηνών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του Mega, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες.
Οι εργαζόμενοι σε γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία και των τριών μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, έξω από τον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη, έξω από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και αύριο Τετάρτη έξω από τα γραφεία του Πήγασου του Φώτη Μπόμπολα.
Απο νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ στο Μαρούσι, υπό βροχή, φωνάζοντας συνθήματα, όπως "όχι μαύρο στο Mega και στις οικογένειες μας" και "διεκδικούμε τα χρήματα που έχουμε δουλέψει", σε μια προσπάθεια να πιέσουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους και να ξεμπλοκάρουν οι τράπεζες τους λογαριασμούς του καναλιού για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους που τους οφείλονται από τον περασμένο Μάιο. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων έχει ζητήσει συνάντηση με στέλεχος της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.
Οι εργαζόμενοι έχουν προειδοποιήσει πως αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν τους καταβληθούν έστω δυο μισθοί από τους οφειλόμενους, θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα απεργία διαρκείας, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ακόμη και στο πρόγραμμα των επαναλήψεων που εκπέμπει αυτή τη στιγμή το Mega. (πηγή: iefimerida)
- διαβάστε: Τι έταξε ο (Πάνος) Ψυχάρης στους απλήρωτους του Mega