ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Αισιόδοξα σενάρια από Μπόμπολα για το Mega

Eπιφυλακτικοί (γιατί άραγε;) οι εργαζόμενοι

Οι δημοσιογράφοι του Μega αποφάσισαν να αναβάλουν τη συνέντευξη Τύπου, την οποία είχαν προγραμματίσει για το μεσημέρι της Δευτέρας, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Ο σχεδιασμός προέβλεπε ζωντανή μετάδοσή της από το κανάλι και πρόσκληση στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να ην καλύψουν. Ο διευθυντής ειδήσεων Μανόλης Καψής είχε δεσμευτεί, μάλιστα, για τη live παρουσίασή της.
Αντί για τη συνέντευξη επέλεξαν να κάνουν γενική συνέλευση, την ίδια ώρα, στην αίθουσα σύνταξης της διεύθυνσης ειδήσεων. Εκεί και θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους, αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τα τελευταία..
νέα από τον εκπρόσωπό τους Πάνο Τουμάση. Είναι πιθανό να αποφασίσουν να δοθεί η συνέντευξη προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας -φτάνει να έχει προετοιμαστεί καλά.
Από την πλευρά του Φώτη Μπόμπολα, πάντως, διοχετεύονται αισιόδοξα σενάρια. Και για την πληρωμή δυο μισθών (έναντι των επτά που οφείλονται στους εργαζόμενους), αλλά και για δυνατότητες επανεκκίνησης του καναλιού, με «ζεστό χρήμα» από τον ίδιο και από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ωστόσο, πολλές φορές έχει διατυπωθεί αισιοδοξία, χωρίς να υπάρξει πραγματικό αντίκρυσμα -γι αυτό και οι εργαζόμενοι παραμένουν εξαιρετικά επιφυλακτικοί.- aixmi