ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Eξω από τα γήπεδα τα φασιστοειδή

Ανακοίνωση Βασιλειάδη σχετικά με την ανάρτηση του πανό για τη Σρεμπρένιτσα 
(και ένα κείμενο του Γιάννη Ανδρουλιδάκη για το θέμα)

Τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους της κυβέρνησης για την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας.
Ο Γ. Βασιλειάδης όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από.. ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα».
- διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ανδρουλιδάκης στο fb (ΕΔΩ) για το συγκεκριμένο θέμα