ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ερχεται το Documento (και με Νοδάρο)

Και ο μαχητικός δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος θα συνδράμει την εκδοτική προσπάθεια του Κώστα Βαξεβάνη που σε λίγες ημέρες θα βγάλει στα περίπτερα την εβδομαδιαία εφημερίδα Documento.
Oπως γράφει ο Μ. Νοδάρος στο fb αποτελεί ιδιαίτερη τιμή  η πρόσληψή του από την εφημερίδα Docoumento που θα εκδώσει ο Κ. Βαξεβάνης στο τέλος του μήνα.
«Το ότι με επέλεξαν να βρίσκομαι δίπλα σε επαγγελματίες καταξιωμένους συναδέλφους - δημοσιογράφους με σκοπό μέσα από την δημοσιογραφική έρευνα την ενημέρωση των πολιτών , με κάνει υπερήφανο. Η πρόσληψη μου στην μαχητική και αποκαλυπτική εφημερίδα , είναι ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους αυτούς , που από τότε που έκλεισε η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" επιχείρησαν οργανωμένα να με εξοντώσουν οικονομικά με αποκλεισμό ακόμα και από τις τοπικές εφημερίδες...» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μ. Νοδάρος.
Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Κ. Βαξεβάνης έχει προαναγγείλει την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου.. με το όνομα Documento αναφέροντας ότι θα επιχειρησει να αποκαταστήσει την έννοια της ενημέρωσης στον Τύπο.
«Όπως καταλαβαίνετε δεν θα πουλάμε κουπόνια, αξεσουάρ, μαγειρικές, Ευαγγέλια και εικόνες αλλά είδηση. Και όποιος αντέξει» έγραφε χαρακτηριστικά, στο σάιτ του, ο Κ. Βαξεβάνης που φιλοδοξία του είναι το κυριακάτικο φύλλο που θα βγάλει «να είναι η πρώτη εφημερίδα στη χώρα».
Το Documento αναμένεται να κυκλοφορήσει - εκτός απροόπτου- στις 20 Νοεμβρίου, δεν θα έχει προσφορές («που πας ρε Βαξεβάνη», είπε κάποιος) και θα ξεκινήσει με τιράζ περί τα 150.000 φύλλα!