ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Documento με Βαξεβάνη και 100 δημοσιογράφους!

Τα δοκιμαστικά έγιναν, το νέο σάιτ είναι έτοιμο και η νέα κυριακάτικη εφημερίδα έρευνας και άποψης , υπό τη διεύθυνση του Κώστα Βαξεβάνη, κυκλοφορεί στα περίπτερα την ερχόμενη Κυριακή με 96 σελίδες, τρία ένθετα, 100 δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 150.000 αντίτυπα κάθε εβδομάδα. Ιδού και η (φιλόδοξη) παρουσίαση του νέου κυριακάτικου φύλλου:

Στις 20 Νοεμβρίου, η κυριακάτικη εφημερίδα Documento φιλοδοξεί, μέσα από τις 96 σελίδες της, να εγκαινιάσει μια νέα πραγματικότητα στον ελληνικό Τύπο. Το Documento δεν θέλει να είναι μία ακόμη εφημερίδα, αλλά μια νέα πρόταση για το πώς, εν έτει 2016, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη εφημερίδα σε ένα περιβάλλον υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης. Τη διεύθυνση..
της εφημερίδας έχει ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ο δημοσιογράφος των πολλών αποκαλύψεων και των διεθνών βραβείων θα είναι ο μαέστρος μιας ορχήστρας 100 δημοσιογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους καλύτερους ερευνητές και αναλυτές. Το Documento θα έχει και καθημερινή παρουσία στο internet με όλη την τρέχουσα επικαιρότητα και τις υπογραφές του δημοσιογραφικού επιτελείου του.
Είμαστε μια πολυφωνική εφημερίδα που στις σελίδες της θα δείτε συντάκτες μας να αντιπαρατίθενται για το ίδιο ρεπορτάζ.
Τα ένθετα
DOCville
32σέλιδο αποσπώμενο έντυπο για τον πολιτισμό, την πόλη, την επιστήμη, το αυτοκίνητο, τα media. Με ρεπορτάζ και άποψη για την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα εικαστικά, τον κόσμο των ΜΜΕ,
το lifestyle και το ευ ζην.
HOT DOC
Το έγκυρο και αποκαλυπτικό περιοδικό θα κυκλοφορεί μαζί με το Documento κάθε δεκαπέντε ημέρες. Με μία μεγάλη έρευνα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, με εξαντλητικά στοιχεία και συνεντεύξεις.
DOC History
Ένα νέο δεκαπενθήμερο ιστορικό περιοδικό με την υπογραφή Documento. Έγκυροι δημοσιογράφοι και επιστήμονες αναδεικνύουν και αναλύουν τα πιο πολυσυζητημένα και αμφισβητούμενα θέματα, τις πιο σκοτεινές και άγνωστες πτυχές της σύγχρονης ιστορίας.