ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

«Πολύχρονοι και ισχυροί» οι δεσμοί Χατζηνικολάου με τους Βαρδινογιάννηδες...

Πολύς λόγος έχει τώρα τελευταία περί ρήγματος στις  σχέσεις του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη με αφορμή την μη ανανέωση του συμβολαίου του τηλεπαρουσιαστή με το STAR και την εν συνεχεία συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη νέα κανάλι ONE που είναι στα σκαριά.
Σχετικά με το θέμα η εφημερίδα «Το Ποντίκι» και συγκεκριμένα η πάντα ενημερωμένη «ποντικίνα των media» γράφει:
«Μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή του ομίλου - πιο έγκυρη δεν γίνεται - ότι "οι φιλικοί δεσμοί της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον Νίκο Χατζηνικολάου είναι πολύχρονοι και ισχυροί και δεν κλονίζονται από συγκυριακές και πρόσκαιρες διαφορετικές επαγγελματικές προσεγγίσεις της κάθε πλευράς, παρά τις προσπάθειες διαφόρων καλοθελητών...". Αυτά».
Αυτό που δεν διευκρινίζει «η ποντικίνα» είναι εκ μέρους ποιου ομίλου μιλάει η έγκυρη πηγή: του Real Group του Χατζηνικολάου ή του ομίλου Βαρδινογιάννη; Γιατί έχει τη σημασία του. Και δεύτερον αυτό το «συγκυριακές και πρόσκαιρες επαγγελματικές προσεγγίσεις» σε ποιόν αναφέρεται; Στο κανάλι του Μαρινάκη; Θεωρείται «συγκυριακή και πρόσκαιρη» η επαγγελματική συνεργασία με τον εφοπλιστή; Αυτά.