ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ειδήσεις με Σρόιτερ, τσολιά και Μενεγάκη

Στην ζωντανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ.
Mάλιστα ο δημοσιογράφος είχε φροντίσει να ενημερώσει σχετικά, μέσω fb, τους φαν του για την παρουσία του την εκπομπή της Μενεγάκη. Εκεί ήταν που η τηλεπαρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφθεί το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Πράγματι ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από σκοτεινούς διαδρόμους και φροντίζοντας να την προστατεύει από τυχόν εμπόδια, την οδήγησε στο πλατό του δελτίου.
Στη διαδρομή συνάντησαν και τον Αποστόλη, τον τσολιά της Ελληνοφρένειας, ο οποίος..
εκείνη την ώρα έκανε γύρισμα σε διπλανό πλατό. Όλοι μαζί μπήκαν στο στούντιο των ειδήσεων, κάθισαν στις καρέκλες όπου ο Σρόιτερ πήρε μια μίνι συνέντευξη από την Μενεγάκη για την επικαιρότητα και συγκεκριμένα για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα!..
Εκεί ήταν πάλι που η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε, κοίταξε την κάμερα και είπε: «Μαμά δες με, δεν θα με ξαναδείς». Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στους «σχολιαστές» του δελτίου, την Ελένη και τον Αποστόλη.
 Εαν τα πράγματα δεν ήταν σοβαρά θα μπορούσε να έχει πλάκα...