ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ο αγαπημένος Γερμανός του Τσίπρα

Θερμό εναγκαλισμό είχε με τον Γιώργο Τζαβέλα ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας, μετά την λήξη του ματς της Εθνικής με τη Βοσνία (1-1), ενώ απευθυνόμενος στον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Μίκαελ Σκίμπε του είπε χαριτολογώντας: «Είσαι ο καλύτερος Γερμανός μου φίλος!»
Για να απαντήσει ο Σκίμπε στον Ελληνα πρωθυπουργό: «Μην νομίζεις… Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’όσο μπορείς να φανταστείς».
Ο Τσίπρας μαζί με τον νέο υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους συνεχάρη για την εμφάνισή τους.
Από τις ατάκες των παικτών προς τον πρωθυπουργό ξεχώρισε του Βασίλη Τοροσίδη που είπε:.. «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος» για να πάρει την απάντηση: «Μη στεναχωριέσαι, θα το βάλουμε κι εμείς στο 93’ το γκολ».
Μήνυμα Τσίπρα 
Την ίδια μέρα που το «Έθνος της Κυριακής» αποκάλυψε την εντολή του Αλέξη Τσίπρα στους συνεργάτες του να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν οι διωκτικές Αρχές, προκειμένου να ξηλωθούν «παράγκες» και οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο, ο πρωθυπουργός και υπουργοί έδωσαν το «παρών» στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Βοσνία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα γίνει στη Ρωσία.
Ο αγώνας της Εθνικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκίνησε στις 21:45, με τον πρωθυπουργό να φτάνει στο γήπεδο λίγα μόλις  λεπτά μετά τη σέντρα.
Κάθισε στην κερκίδα των επισήμων, δίπλα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Μαζί του παρακολούθησαν το ματς ο Νίκος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.
- πηγή: ethnos.gr