ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ο Αρης δεν ήταν τρολ

O Αρης Δαβαράκης δήλωσε στη Lifo ότι έπαιρνε ένα ποσό τον μήνα (1.500 ευρώ) για να συντηρεί το site toportal.gr που προωθούσε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εκπληκτοι όλοι, έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Αρη επειδή διέθεσε την πένα του και εξυπηρέτησε κομματικούς σκοπούς.
«Εγραφε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και μετά μάθαμε ότι τα έπαιρνε» είπαν. Δουλευόμαστε, έτσι; Μισό λεπτό. Ο Αρης, όπως ίσως ξέρετε αρκετοί, ανήκει στην ιδρυτική ομάδα του protagon. Ανθρωπος με συντηρητικά πολιτικά αντανακλαστικά, γοητευμένος, όμως, από το νέο που, υποτίθεται, κόμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία μέρα μας ανακοίνωσε ότι έχει μία επαγγελματική πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να φτιάξει το συγκεκριμένο site. Τον φιλήσαμε σταυρωτά και τον.. αποχαιρετίσαμε.
Ο άνθρωπος δεν το έκρυψε ποτέ ότι είχε επαγγελματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε, άλλωστε, στο πρώτο κομμάτι πώς ο Τσίπρας του ανέθεσε να φτιάξει το site. Δεν ήταν κρυφό. Δεν ήταν ένα site που εμφανιζόταν ως ανεξάρτητο και έπαιζε ξύλο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν ένα κομματικό site. Για αυτό και με εκπλήσσει ελαφρώς αυτός ο θόρυβος γύρω από τον Αρη, έναν έντιμο άνθρωπο. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με κάτι που πίστευε και δεν έκρυβε.
Γιατί, δηλαδή, δεν έχουμε πρόβλημα με δημοσιογράφους του κομματικού Τύπου (ορισμένους δε, τους θεωρούμε και «ιερές αγελάδες») και έχουμε με τον Δαβαράκη; Ο Αρης δεν ήταν τρολ. Εγραφε επωνύμως. Καλώς ή κακώς; Δεν έχει σημασία. Δεν το είχε κρύψει όμως πως στρατεύεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιος θα πει ότι όφειλε να είχε μόνιμη σήμανση στο site πώς πρόκειται για μέσο κομματικά ελεγχόμενο. Ναι, είναι σωστό αυτό. Επίσης υπάρχει θέμα, εκτός και αν αποδειχθεί το αντίθετο, με τα παραστατικά και τις πληρωμές από το γραφείο του Νίκου Παππά. Τι λεφτά ήταν αυτά; Eγώ θα μπορούσα να σας εξηγήσω πώς αυτά δεν απασχολούσαν την «παιδικότητα» του Αρη, για αυτό άλλωστε βγήκε και το είπε. Ο Παππάς, όμως;


Kώστας Γιαννακίδης (fb)

- διαβάστε:
- Ο Αρης Δαβαράκης και οι καινούργιοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ
- Μα και το λατινικό “P” βρε Άρη μου, ολόϊδιο;