ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Βαξεβάνης - Καρτερός

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο δημοσιογράφος (και διευθυντής της νεότευκτης εφημερίδας Documento) Κώστας Βαξεβάνης με τον αρθρογράφο της Αυγής Θανάση Καρτερό.
Αυτό έγραφε η «ποντικίνα των media» στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Το Ποντίκι και αφορμή, λέει, ήταν η εμφάνιση του ονόματος του Καρτερού ως αρθρογράφου στην «ταυτότητα» του Documento που κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή.
Ο Καρτερός, που είναι βασικός αρθοργράφος της «Αυγής», έστειλε φιλικά ένα άρθρο μόνο για το πρώτο φύλλο της νέας εφημερίδας και σύμφωνα με τα γραφόμενα της «ποντικίνας», το όνομά του μπήκε στην «ταυτότητα» εν αγνοία του και αυτό, όπως φαίνεται, έφερε τη ρήξη και έτσι δεν..
πρόκειται να ξαναδούμε άρθρο του στο Documento...
Oι zoornalistas είχαν επισημάνει (ΕΔΩ) το υστερόγραφο του Καρτερού σε κείμενό του στην
Αυγή στο οποίο ανέφερε και ξεκαθάριζε («επειδή διάφοροι σύντροφοι τον πήραν τηλέφωνο το σαββατοκύριακο, διότι άκουσαν και διάβασαν διάφορα): Έπειτα από οχτώ χρόνια σ’ αυτή την εφημερίδα, διατηρώ την ελπίδα να παραμείνω άλλα οχτώ. Πρώτα ο Θεός, που έλεγε η γιαγιά μου. Φίλοι οι φίλοι, αλλά φιλτέρα η “Αυγή”.
Αυτή την Κυριακή (27/11) το Documento κυκλοφόρησε χωρίς να «φιλοξενεί» άρθρο του Θανάση Καρτερού. Μάλιστα από την ΄"ταυτότητα" είχαν «εξαφανιστεί» οι αρθρογράφοι της προηγούμενης Κυριακής που υποτίθεται πως σε μια εφημερίδα κάποιοι είναι σταθεροί και γι αυτό μπαίνουν στην "ταυτότητα". Αυτή την Κυριακή στο (πολυφωνικό)  Documento αρθρογραφούν οι Ι. Σ. Καριώτης, Γιάννης Τριάντης (μάλλον σταθερός), Χρύσα Κακατσάκη, Λευτέρης Κρέτσος, Γιώργος Κύρτσος, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Θεοχάρης..