ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Κοινό μέτωπο καναλαρχών κατά Μαρινάκη

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν να εκπέμψει το υπό σύσταση κανάλι ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη μέχρι να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός από το ΕΣΡ, φέρονται οι νυν ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Σε κοινό μέτωπο οι παραδοσιακοί καναλάρχες δεν σκοπεύουν να επιτρέψουν  την εκπομπή σήματος, επικαλούμενοι τη νομοθεσία, αλλά και ασκώντας πιέσεις στην κυβέρνηση.
Στις συναντήσεις που πραγματοποιούν μεταξύ τους οι Βαρδινογιάννης, Κυριακού, Αλαφούζος, Κοντομηνάς -όλο και πιο συχνά τελευταία-  το θέμα Μαρινάκη βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων τους...

** ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGA Οι δικηγόροι του οργανισμού «Αθηνά» που.. διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών έχουν προχωρήσει σε νομικές κινήσεις εναντίον των τραπεζών για το MEGA διεκδικώντας τα πνευματικά δικαιώματα για λογαριασμό των μελών του, δηλαδή, σεναριογράφων, σκηνοθετών, συγγραφέων κ.ά… για σειρές και παραγωγές που μεταδίδει ο σταθμός, χωρίς να έχει καταβάλει τα αντίστοιχα ποσά που προβλέπει η νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα.

**ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ  Το εκδοτικό δίδυμο Αναστασιάδη – Καραμήτσου σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότησης προκειμένου να στηρίξει την επιχείρησή του. Προς αυτή την κατεύθυνση, γίνονται συζητήσεις με πρώην τραπεζίτη που διαθέτει όμως επαρκή κεφάλαια, μιας και δραστηριοποιείται για τη δημιουργία fund, αλλά και με γνωστό εφοπλιστή.

- πηγή: enimerosi24