ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Χωρίς την «Αυτοψία» του Σρόιτερ ο Alpha μέχρι νεοτέρας

- Ο τηλεπαρουσιαστής έγραψε στο fb ότι επιστρέφει αρχές Δεκεμβρίου
- Αρχισυντάκτης στα δελτία του ΑΝΤ1 ο Βασίλης Γκαϊντές

XΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ εκπομπές στη βραδινή ζώνη θα συνεχίσει ο τηλεοπτικός σταθμός  Alpha έως τα Χριστούγεννα. Τη στιγμή που όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα - από σειρές μυθοπλασίας εως εκπομπές- έχουν ήδη βγει στον αέρα του καναλιού, καμιά απ ότις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές δεν έχει ξεκινήσει, ούτε διαφαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα εκπομπών όπως η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ και οι «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, μετατίθεται για το νέο έτος και κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά τις γιορτές. O Alpha θα δώσει τη μάχη..
της τηλεθέασης για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με έμφαση στην ψυχαγωγία.
**
Η ENIΣΧΥΣΗ του ΑΝΤ1 με πρόσωπα προερχόμενα από τη δεξαμενή του Mega. Μετά τη Μαρία Σαράφογλου, στο δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου εντάσσεται και ο Βαγγέλης Γκαϊντές. Με μακρά πορεία στο Mega, ο δημοσιογράφος ξεκίνησε από το αστυνομικό ρεπορτάζ και προήχθη σε αρχισυντάκτη των δελτίων ειδήσεων, θέση που διατήρησε εως τον περασμένο Αύγουστο, οπότε λόγω επισχέσεων σταμάτησε η μετάδοση των δελτίων ειδήσεων στο κανάλι της Μεσογείων. Ο Β. Γκαϊντές ανέλαβε ήδη καθήκοντα ως αρχισυντακτής του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1.
- από τη στήλη «Εδώ Μedia», της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στην εφημερίδα Real News

UPD Ο ίδιος ο Σρόιτερ έγραψε την Τρίτη στο fb: Απο αρχες Δεκεμβριου, η Αυτοψια επιστρεφει. Τωρα τρεχουμε.