ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Νέο περιοδικό του μπάσκετ με δυνατές υπογραφές

Δωρεάν με τη Live Sport

Τις τρεις τελευταίες ημέρες η Live Sport προαναγγέλλει με ολοσέλιδη καταχώριση στην 3η σελίδα της, ότι έρχεται από αυτήν κάτι εξαιρετικό. Είναι μια νέα προσπάθεια της δυναμικής εφημερίδας, που έχει εκπλήξει με το κυκλοφοριακό της εκτόπισμα μέσα (στη μικρή πια) λίμνη των κυκλοφοριών του αθλητικού Τύπου, και πολύ συχνά (σχεδόν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες) βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μερικές εκατοντάδες φύλλα πίσω από το σταθερά πρώτο Φως των Σπορ.
Αυτό που ετοιμάζει, και που θα αρχίσει να εμφανίζεται από την ερχόμενη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, είναι ένα περιοδικό του μπάσκετ! Μια χωριστή έκδοση με εξώφυλλο και καλό χαρτί που θα προσφέρεται μαζί με την εφημερίδα κάθε Τρίτη, χωρίς καμία προσαύξηση, δωρεάν!
Το περιοδικό υπογράφουν δυνατά ονόματα του μπασκετικού ρεπορτάζ και ανάμεσά τους οι..
Νίκος Παπαδογιάννης, Γιάννης Ψαράκης, Νίκος Μπουρλάκης και Γιώργος Κογκαλίδης. Ο τίτλος αυτού; M2M (Man to Man). Στα επιτελικά στελέχη της έκδοσης περιλαμβάνεται ο Αντώνης Φουντής, ο πρώτος διευθυντής σύνταξης της Live που επανακάμπτει μέσω του περιοδικού.
Στέλνουμε σε όλους τις ευχές μας και περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκληρωμένη δουλειά της ερχόμενης Τρίτης. Η πρόγευση που έχουμε από όσα κείμενα είδαμε, προδιαθέτει για κάτι πολύ καλό που λείπει από τον αθλητικό Τύπο. Και αυτό το «λείπει» δεν είναι στερεότυπο. Ένα μπασκετικό περιοδικό απουσιάζει από το χώρο και χρειάζεται για να καλύψει τις απαιτήσεις του ξεχωριστού αναγνωστικού κοινού που αγαπάει το άθλημα.
- πηγή: harddog-sport