ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Οι haters κι ο ευαίσθητος Κώστας Γιαννακίδης

«Δεν συμφωνείς με αυτά που λέει κάποιος στο ραδιόφωνο. Λογικό. Μπορεί να μη σου αρέσει η εκπομπή του. Φυσιολογικό. Τι στο διάολο τηλεφωνείς για να βρίσεις ή στέλνεις μηνύματα με ψοφοκαρκίνους; Get a life που λένε και στην Τούμπα. Το λέω γιατί σήμερα έχω λουστεί τόση μα τόση αρνητική ενέργεια από ένα τσούρμο haters. Δεν έχουν ζωή αυτοί οι άνθρωποι; Και γιατί δεν αλλάζουν συχνότητα αφού δεν μπορούν να σε ακούν; Ουστ δηλαδή!»
Τα παραπάνω έγραψε στο fb ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γιαννακίδης που ξεκίνησε εκπομπές εδώ και δύο εβδομάδες τον μουσικό ραδιοσταθμό Best 92.6.
Δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει εκπομπή του Κ. Γιαννακίδη μετά την επιστροφή του  στον Best,..
αλλά διαβάζοντας τα παράπονά του, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως τώρα «χαλιέται» πιο εύκολα, έχει αποκτήσει ευαισθησίες και τα παίρνει όλα «τοις μετρητοίς»...
Βέβαια το «ουστ» στο τέλος τον απελευθερώνει, αλλά... ψυχραιμία κύριε Γιαννακίδη και μην «μασάτε» διότι, όπως είπε και κάποια κοινή γνωστή μας, έχετε τόση θετική ενέργεια που εξουδετερώνει την όποια αρνητική των... haters !