ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο Δ. Μιχαλέλης έπιασε δουλειά στου Μαρινάκη

Αποχαιρέτησε τη Real News o διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Δημήτρης Μιχαλέλης (αριστερά σε αποχαιρετιστήρια φωτογραφία με συναδέλφους του) που προορίζεται για διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του υπό σύσταση καναλιού τού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ηδη ο Μιχαλέλης προς την κατεύθυνση της στελέχωσης του ενημερωτικού τμήματος συνομιλεί με δημοσιογράφους που αυτή τη στιγμή είναι «ελεύθεροι» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στα πλάνα του δεν περιλαμβάνονται έμπειροι τηλεδημοσιογράφοι που απασχολούνται σε υπάρχοντα κανάλια.
Το βασικό πλεονέκτημα του Μιχαλέλη είναι ότι με την κατάσταση που επικρατεί τώρα στα κανάλια μπορεί να κάνει επιλογές -ρεπόρτερ, αρχισυντακτών παρουσιαστών ειδήσεων- από μηδενική βάση και με... χαμηλό κόστος. Το πρόβλημα για κάποιους είναι ότι το μπάτζετ για προσλήψεις είναι.. συγκεκριμένο και δεν μπορεί να το υπερβεί κανένας, ούτε καν οι  γνωστές «φίρμες» της τηλεόρασης.
Παράδειγμα αυτό που γράφτηκε για υπερβολικές απαιτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου (δείτε ΕΔΩ)
που φέρεται να ζήτησε από την πλευρά Μαρινάκη συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με υψηλότατη χρηματική αμοιβή. Ο ιδιοκτήτης του υπό σύσταση καναλιού τού πρότεινε 1 + 1 χρόνο και βλέπουμε. Το ποσόν που ζητάει ο Χατζηνικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γίνεται δεκτό από τον Μαρινάκη.

ΥΓ Κάποιοι λένε ότι ο Ν. Χατζηνικολάου συζητάει και με τον Ιβάν Σαββίδη. Στην πραγματικότητα ο  ίδιος ο δημοσιογράφος προτιμάει το κανάλι του Μαρινάκη όπου τον θέλουν για «βιτρίνα», δηλαδή παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.