ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Βήχουν οι καναλάρχες και παίρνουν αντιβιοτικά στη ΝΔ

Η απόφαση του ΣτΕ να κάνει παραδεκτές τις προσφυγές των καναλιών, δηλαδή η απόφαση ότι θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει αν είναι συνταγματικός ο νόμος Παππά, δημιούργησε μέθη χαράς στη ΝΔ.
Προβεβλημένα στελέχη όπως ο Δημήτρης Σταμάτης με παρεμβάσεις στο Twitter προσπάθησαν να εμφανίσουν την απόφαση να προχωρήσει η διαδικασία ως νίκη επί της ουσίας. "Έγιναν δεκτές οι προσφυγές", έγραψε ο Σταμάτης, αν και ως δικηγόρος γνωρίζει καλά τη διαφορά μεταξύ "παραδεκτού", που αφορά στη διαδικασία, και "δεκτού", που αφορά στην ουσία.
Κοντά στη ΝΔ και ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος έγραψε:.. "Επιτέλους υπάρχουν δικαστές στην Ελλάδα". Μάλλον τους δικαστές δεν είχε διακρίνει ο κύριος Καρακούσης όταν ασκήθηκαν διώξεις στον Ψυχάρη, γι’ αυτό δεν έγραψε τίποτα.
Και φυσικά ο Άδωνις απεφάνθη πως στη χώρα υπάρχει Δημοκρατία και όχι Χούντα, όπως υποστήριζε, εξαιτίας της απόφασης του ΣτΕ. Δηλαδή αν επιστρέφονταν τα λεφτά των αδειών στους καναλάρχες θα είχαμε παράδεισο, όχι μόνο Δημοκρατία φαντάζομαι.
Την απόφαση φυσικά πήραν τα μέλη του ΣτΕ που κατά τον Γεωργιάδη στο παρελθόν, ήταν μουρλοί.
Όταν οι πολιτικοί πανηγυρίζουν για κάτι που κέρδισαν οι καναλάρχες (έστω και στο τυπικό της υπόθεσης) τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Βήχουν οι καναλάρχες και παίρνουν αντιβιοτικά οι Αδώνιδες.

Kώστας Βαξεβάνης (koutipandoras)