ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Το τερμάτισε ο Σταύρος με τα... αποβράσματα

Γεροβασίλη: Ο Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το "σπαθί" του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας

Στους μπλόγκερ, ζωντανούς και νεκρούς (ύβρις), επιτέθηκε στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνοντας λόγο ακόμα και για αποβράσματα. Από τον (νεκρό) Γαλαξιάρχη μέχρι τον διαχειριστή του site olympia.gr (δεν τον κατονόμασε) και τον πρώην εκδότη της εφημερίδας «Χωνί» Γιώργο Χριστοφορίδη.
«Πόσα λεφτά δώσατε σε όλα αυτά τα τρολ (μαύρα λεφτά βέβαια), σε όλους αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους μπλόγκερ, όλους αυτούς τους μεταμφιεσμένους αντιεξουσιαστές, όλους αυτούς τους κομματικούς δημοσιογράφους που για δύο χρόνια είχαν ως κύριο μέλημα τους από το πρωί..
ως το βράδυ να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι; Ότι είναι των εργολάβων και των Γερμανών» είπε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Και τους χαρακτήρισε όλους αποβράσματα. Ο Γιώργος Χριστοφορίδης (σύμβουλος επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου) απάντησε μέσω facebook:
«Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόμη μία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέματα για μένα στη Βουλή. Ευτυχώς, η τιμωρία σου είναι κοντά».
«Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες  ήταν υπάλληλος της κυρίας Γεροβασίλη. Όχι υπάλληλος στο σπίτι της αλλά υπάλληλος στο γραφείο της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον Γαλαξιάρχη.
Ανακοίνωση για τα... αποβράσματα έκανε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη:
«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το "σπαθί" του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας».

Δ. Κανελλόπουλος (efsyn)