ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Κύριε Στουρνάρα θα πάρετε τον Λοβέρδο στο κόμμα που θα φτιάξετε;

ΒΙΝΤΕΟ

«Κύριε Στουρνάρα θα τον πάρετε τον κύριο Λοβέρδο στο κόμμα που θα φτιάξετε;» ρώτησε ο Νίκος Νικολόπουλος απευθυνόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που καταθέτει από το πρωί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.
«Θα πάρει εσάς κύριε Νικολόπουλε...» απάντησε στον ίδιο ειρωνικό τόνο ο Γιάννης Λοβέρδος.
«Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνετε στο διάλειμμα κύριε Νικολόπουλε» είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελλος, ζητώντας να συνεχιστει η διαδικασία.
Είχε προηγηθεί ένταση ανάμεσα σε Λοβέρδο και Φάμελλο, όταν (για άλλη μια φορά) ο.. Λοβέρδος παρενέβαινε διακόπτωντας συνεχώς την διαδικασία με κριτική που δεν αφορούσε το αντικείμενο της Επιτροπής, προκαλώντας αντιδράσεις.
«Θα το πληρώσετε στον λαό όλο αυτό. Θα γίνουν οι εκλογές και θα το πληρώσετε. Δεν θα βρείτε την ψήφο σας» είπε ο Λοβέρδος απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα βρει την ψήφο των καναλαρχών ο κ. Λοβέρδος. Εμάς θα μας ψηφίσουν αυτοί που θέλουν να τους ελέγξουμε» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Θεοφύλακτος.
Ο βουλευτής κατηγόρησε τον Φάμελλο και τους βουλευτές της συμπολίτευσης για bullying σε βάρος του Στουρνάρα. «Δεν σας βγαίνει τίποτα και κάνετε bullying στον διοικητή της ΤτΕ», φώναζε ο  Λοβέρδος για να του απαντήσει ο Φάμελλος ότι προσβάλλει τη διαδικασία στην Εξεταστική Επιτροπή...